Ur Göteborgs weckoblad 7 januari 1892

Omkring 150 personer ur skilda samhällsklasser i Karlskrona ha i stadens tidningar tillkännagifvit att de hädanefter komma att hälsa blott på militäriskt vis, genom att föra handen till hufvudbonaden. Reformen, som afser att under den kallare årstiden skydda hufvudet mot förkylning, säges ha mottagits med bifall af »samhällets högsta auktoriteter».

Nyckelord: , ,

Det här inlägget publicerades torsdag, oktober 29th, 2009 kl 13:22 och har arkiverats i Vett & etikett. Du kan följa alla kommentarer till inlägget genom RSS 2.0-flödet. Du kan skriva en kommentar eller lämna en trackback från din egen sajt.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan använda följande taggningar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Namn (*)
Mejl (kommer ej att visas) (*)
Sajt
Kommentar