Ur Aftonbladet Halfvecko-upplagan Lördagen den 18 mars 1911

Kan det bevisas? Jo, egen erfarenhet är bästa beviset. Jag sänder till enhvar en beskrifning (om 20 öre medföljer till porto, annars icke) huru jag botat den lungsot o. blodhosta, som jag lidit af i c:a 10 år, jämte intyg från 650 andra, som blivit botade på samma sätt som jag. Min adress är K. O. Neslo, Stockholm.

Det här inlägget publicerades torsdag, juni 3rd, 2010 kl 18:58 och har arkiverats i Annonser, Sjukdomar. Du kan följa alla kommentarer till inlägget genom RSS 2.0-flödet. Du kan skriva en kommentar eller lämna en trackback från din egen sajt.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan använda följande taggningar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Namn (*)
Mejl (kommer ej att visas) (*)
Sajt
Kommentar