Ur Kalmar 29 november 1905

Tryckfelsnisse har spelat läroverksstyrelsen ett litet spratt vid utgifna öfversättningsprofvet till engelska för höstens studentexamen. I den tryckta temasvenskan skildras att i ett middagssällskap på ett hotell i London en af deltagarna förevisade ett sällsynt guldmynt. Detta mynt försvann emellertid plötsligen. En allmän eftersökning började och en af middagsgästerna, en för de öfriga obekant man blef nu tydligen särdeles orolig, »isynnerhet då någon af de närvarande föreslog att allesammans skulle vända ut och in på sina flickor…»

Nyckelord: , ,

Det här inlägget publicerades lördag, maj 22nd, 2010 kl 12:15 och har arkiverats i Utbildning. Du kan följa alla kommentarer till inlägget genom RSS 2.0-flödet. Du kan skriva en kommentar eller lämna en trackback från din egen sajt.

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan använda följande taggningar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Namn (*)
Mejl (kommer ej att visas) (*)
Sajt
Kommentar